| Sztracsatella sütés nélkül receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 liter tej 2 dl búzadara 2 dl cukor 2 tojássárgája babapiskóta 12,5 dkg margarin 2 dl tejszín 1 tábla étcsokoládé Áztatáshoz: kevés tej és rumaroma Elkészítés: A tojássárgákat, a búzadarát, a cukrot az 1 l tejben felfőzzük, kihűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal. A tejszínt verjük kemény habbá, majd reszeljünk bele fél tábla étcsokit, óvatosan keverjük össze. Egy jénai tál aljára letesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótákat, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg csokis tejszínhab. Ezután megint egy sor rumos- tejes babapiskóta, grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab. Tetejére ráreszeljük a maradék fél tábla étcsokit. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |