Tutireceptek.hu fejléc

Strasbourgi Pizza recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
150 g natúr krémsajt,
saláta vagy hal fűszerkeverék,
1 kis fej vöröshagyma,
1 szelet húsos szalonna,
4 evőkanál ementáli sajt,
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld,
1 nagy vagy 2 kicsi kész pizzalap.

Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A natúr krémsajthoz egy kevés saláta vagy hal fűszerkeveréket keverünk.
A hagymát finomra, a szalonnát kis kockákra vágjuk. A krémsajtot a pizzalapokra kenjük, megszórjuk a hagymával és a szalonnával, a finomra vágott petrezselyemmel és a reszelt ementáli sajttal.
A forró sütőbe toljuk, készre sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pizzatekercs » Kolbászos Pizza » Pizzacsiga » Pizzás tészta
» Pizzaszósz gyömbérrel » Natúr pizza » Gyors hamispizza » Pizza, ahogy én készítem
» Tepsis pizza/ zöldségekkel » Ropogós négysajtos pizza » Pizza tészta » Vékony, ropogós pizza
» Teljes kiőrlésű pizza » Pizzás kifli » A legfinomabb pizza » Pizza


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.