| Pudingnapocska receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 tasak Eredeti Dr. Oetker Puding Vanília 0,4 l tej 1 evőkanál cukor 100 ml barackbefőttlé 1 üveg barackbefőtt Csokoládéreszelék Ribizli Elkészítés: A pudingport összekeverjük a cukorral, majd 6 evőkanál tejjel l assanként felkeverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd levesszük a tűzről. Beleöntjük a felvert pudingot és 1 percig kevergetve felforraljuk. Hozzákeverjük a baracklevet, majd a pudingot egy alaposan kiöblített üvegedénybe öntjük. Legalább 4 órán át a hűtőben tároljuk, majd egy tányérra fordítjuk. A barackot kis szeletekre vágjuk, majd a puding köré helyezzük, mintha azok egy napocska sugarai lennének. A csokoládéreszelékből és a ribizliből szemet és szájat formálunk. A receptet beküldte: engleranita Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |