Tutireceptek.hu fejléc

Pizza U1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
30 dkg darált zabpehely
1 dl tej (kb)
1/4 friss élesztő (1 kiskanál porélesztő)

Elkészítés:
Daralt zabpehely kell bele (kb. 30 dkg), kis tej (kb. 1 dl), amit picit meglangyositok, majd beleteszek 1 kiskanal porelesztot/ negyed friss elesztokockat, es hagyom, hadd dolgozzak meg egymast. Majd hozzaontom ugy 5-10 perc elteltevel a daralt zabpehelyhez, es meghintem egy keves soval. Hozza kell onteni meg ugy 1-1.5 dl vizet, es ossze kell gyurni az egeszet. Az a jo, ha az elejen soknak latszik a folyadek benne, mert idovel felszivja a daralt zabpehely a felesleget, es pont jo allagu, puha tesztat kapsz...innen ugyanaz, mint a tobbi pizzanal. Pizzaszoszt is magam keszitem el pariszoszbol, par fuszerrel (so, bors, basil, keves edesito, fokhagyma granulatum) A tetejere mehet: sonka, sajt, pari, hagyma, bab...minden foldi jo, ami update1-es kategoriaba tartozik. Nagyon fini...draga ferjem majdnem minden este keri, es ha gyozom, el is keszitem neki.;)


A receptet beküldte: erika62


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol pizza » Pizzás táska (paleo) » A legfinomabb pizza » Gyroszos Pizza!
» Az én egyszerű pizzám! » Pizzáskifli » Pizza alaptészta, III. » Zöldséges pizzakosárka
» Fazékban sült pizza » Pizza - pizzatészta nékül » Pizzás csiga Emyke módra » Norbi féle welness pizza
» Serpenyős pizza » Egy egyszerű pizzatészta » Fokhagymás pizzakenyér » Házi pizza élesztő nélkül


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.