Tutireceptek.hu fejléc

Malpura recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
22,5 dkg liszt
12,5 dkg porcukor
2 kk. sütőpor
2 dl tej, olaj a sütéshez
6 dl joghurt
15 dkg porcukor
20 dkg eper v. szeder, v. málna

Elkészítés:
A lisztet, a porcukrot, a sütőport és a tejet olyan sűrűre keverjük, hogy megálljon a fakanálon. Vizes kanállal a forró olajba szaggatjuk és 6-8 perc alatt aranybarnára sütjük.

Egy tálban habverővel összekeverjük a joghurtot, a cukrot és az összetört gyümölcsöt. Tálalás előtt 30 percig áztatjuk a gombócokat a joghurtban.


A receptet beküldte: Fiatal nő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baccardi piskóta » Répatorta-1 » Görhe » Mézes kókuszcsók
» Kókuszos zabgolyó » Csokoládés holdacskák » Vasutas szeletek » Muffin variációk
» Kókuszos tejberizs ananásszal » A legfinomabb gyümölcskenyér » Őszi gyümölcsös sütemény » Krémsajt torta
» Tortapótló » Pöttyös sütemény » Finom krémes habos süti » Sündisznó


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.