Tutireceptek.hu fejléc

Kelt tészta alap recept (update 2) recept

Kategória:


Hozzávalók:
/a mennyiség egy kb. 26-28 cm átmérőjű tortához elég/25 dkg tk. liszt, 1 csipet só,1/2 kocka élesztő, 1 tk. gyümölcscukor, 1/8 l tej

Elkészítés:
A lisztet egy tálba szórjuk, meghintjük sóval. Az élesztőt és a cukrot a tejben simára keverjük. A liszthez öntjük és az egészet sima tésztává dagasztjuk. Lefedve 3o percig kelesztjük, újból átgyúrjuk és a recept szerint formázzuk, és még 2o percig kelni hagyjuk.


A receptet beküldte: Timcsi80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszitekercs-tésztalap » Mézes tészta karácsonyra » Tojáspöri (update 1) » Almachips recept
» Gombász-tészta » Mákos tészta muffin » Nokedli (Update 1) » Méteres tészta
» Palacsinta alaprecept - » Gombaragú tésztával » Sólet ( amc recept) » Egyszerű tésztasaláta
» Tavaszi tészta » Kötött tészta » Virslis lecsó (update 1) » Töltött kagylótészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.