Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos eperleves habgaluskával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg eper,
6 dl joghurt,
4 evőkanál méz,
1 cs.vaníliás cukor,
2 tojásfehérje,
1 evőkanál porcukor

Elkészítés:
Az epret megtisztítjuk,alaposan megmossuk és a joghurttal,a mézzel meg a vaníliás cukorral turmixoljuk,behűtjük.A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük,majd evőkanállal forró vízbe szaggatva,1-2 perc alatt megfőzzük,ugyanúgy mintha madártejet készítenénk.A hideg eperlevest habgaluskával a tetején kínáljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos almakrém » Joghurtos kekszes » Joghurtos kuglóf » Joghurtos szilva turmix
» Joghurtos pite(Kata-féle) » Joghurtos diós süti » Joghurtos meggy fagylalt » Egyszerű joghurtos fánk
» Kétszínű joghurtos » Joghurtos gyümölcspuding » Joghurtos meggyfagyi » Joghurtos meggyes süti
» Joghurtos körteleves 2 » Joghurtos-banános szelet » Almaleves habgaluskával » Joghurtos-áfonyás muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.