| Étvágygerjesztő szendvicsek receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 5 dkg Herz-egi fűszeres érlelt sertéskaraj 4 szelet félbarna kenyér 4 szelet barna kenyér 4 szelet extrudált kenyér 8 dkg vaj 4 csemegeuborka 4 csöpp remuládmártás 15 dkg márványsajt 4 salátalevél 4 csöpp majonéz (tubusos) 1 szelet konzervananász 4 szem koktélcseresznye 10 dkg májpástétom 1 felkarikázott vöröshagyma 4 paprikával töltött olajbogyó 1 csomó retek 1 darab kígyóuborka friss kapor Elkészítés: Először megvajazzuk a kenyereket. A félbarna kenyérre leheletvékony karajszeleteket terítünk, legyező alakban felvágott csemegeuborkát teszünk rá, remuládmártással díszít¬jük. Felszeleteljük a márványsajtot, salá¬talevélen a fekete kenyérre fektetjük. Majonézzel, ananásszal és cseresz¬nyével díszítjük. Az extrudált kenyérre szeletelt májpástétomot rakunk. Hagymával és olajbogyóval tálaljuk. Adagonként tányérra rendezzük a szendvicseket, közvetlenül tálalás előtt tesszük rájuk a retket, az ubor¬kaszeleteket és a kaprot. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |