| Egyszerű mustáros hús (disznóból) receptHúsételek Hozzávalók: - 1kg disznóhús (csonttalan és kevésbé zsíros rész) - 500g tejföl - 3-4evőkanál mustár - só, bors Elkészítés: A disznóhúst vékony szeletekre vágjuk, megmossuk, kikloffoljuk. Sóval, borssal mindkét oldalát megszórjuk. 5percig állni hagyjuk. Ezalatt egy tálba kiöntjük a tejfölt, hozzákeverjük a mustárt. Tepsibe kevés olajat öntünk, előmelegítjük a sütőt. A húsokat beleforgatjuk a tejfölös mustárba, majd egymás mellé tesszük a tepsibe. A maradék tejfölös mustárt a húsokra öntve egyenletesen eloszlatjuk. Alufólijával lefedjük, majd betoljuk a tepsibe, és megsütjük. Tíz perccel a sütés vége előtt levesszük az alufóliját, hogy megpiruljon a hús teteje is. A receptet beküldte: Mystral Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |