| Bundázott palacsinta töltve receptEgytálételek Hozzávalók: Kimaradt pörkölt vagy bármilyen húsos,vagy májas étel amit le lehet darálni. Palacsinták,amit egy kicsit sűrűbbre kell kavarni,mint az édeset. Panirozáshoz:liszt tojás zsemlemorzsa Olaj a sütéshez. Elkészítés: Én ezt a fajta töltött palacsintát azért találtam ki,mert sokszor kimaradnak a pörköltek,fokhagymás húsok,vagy éppen a hagymás máj. Egyszerűen ledarálom a kimaradt dolgokat,sütök ki egy kicsit sűrűbb palacsintatésztából palacsintákat,mikor kihűltek a palacsinták a közepére töltöm az éppen aktuális ledarált húst,májat négyszögletűre hajtogatom.A két végét egymásba dúgom,bepanírozom mint a rántott húst.Forró olajban kisütöm. Tanácsok: Hagyjuk jól kihűlni a palacsintát,mert ha forrón tesszük bele a darálékot,akkor a zsír kiolvad. A receptet beküldte: tnde Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |