Tutireceptek.hu fejléc

Boursine sajt harmad áron recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
40 dkg juhtúró 40 dkg tehéntúró 20 dkg vaj 1 fej fokhagyma 4 gr bors 1 csomó kapor 1 csomó metélőhagyma só ízlés szerint tejfől a kikeveréshez

Elkészítés:
keverőtálba teszem a túrót,vajat,finomra vágott fűszerszámokat.kevéske tejfől segítségével,merülőmixerrel krémmé keverem.óvatosan sózom,a juhtúró sós.2 nap érlelés a hűtőben.

Tanácsok:
1.tejfőllel segítem a turmixot és állítom be a krémességét.2.kenyérre lágyabbat keverek.3.önálló falatként keményebbre hagyom.így könnyebb formáznom.tenyérben gombócra görgetett sajtot durvára őrölt borsba vagy vágott kaporba hempergetem.4.elsőre a fokhagyma hangoskodik,de az érlelés simít.néhány órával a fogyasztása után,akit zavar,nem lehet érezni.jóétvágyat kivánok.az alábbi paramétereket nem számoltam.bocs

Elkészítési idő: 15 perc
Zsírtartalom: ?. gramm

A receptet beküldte: benibatschi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Minipizza » Pizzához való mártás » Pizza csiga » Pizza alaptészta, II.
» Pizza alaptészta, III. » Tarkabarka pizza » Calzone » Szardíniás pizzatöltelék
» zsírkenyér » Egyszerű pizza » Pizzatészta » Pizza alaptészta, IV.
» Pizzacsiga » Kiadós Bolognai » Gombás töltött kifli » Finom fűszeres máj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.