| Barackos-sajtos rántott csirke receptHúsételek Hozzávalók: 4 db fél csirkemellfilé 8 fél sárgabarack 15 dkg reszelt sajt 1 tojás só bors szerecsendió A panírozáshoz: zsemlemorzsa liszt tojás Elkészítés: A csirkemellekből 2-2 szeletet vágok, és kicsit kiklopfolom. Ha friss barackot használok, forró vízbe teszem 1-2 percre, majd hidegbe, hogy a bőrét lehúzhassam róla. A sajtot összekeverem a tojással, és szerecsendióval fűszerezem. (Ha a sajt elég sós, nem nem teszek bele még sót.) A csirkemell szeleteket sózom, borsozom és mindegyik szeletre teszek egy fél barackot, aminek a magházába sajtot töltök. Ráhajtom a hús másik felét és egy fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzöm. Nem kell szorosan lezárni a hússzeleteket a panírozás előtt, mert nem folyik ki a sajt a sülés közben. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |