| A legcsokisabb muffin receptSütemények, édességek Hozzávalók: fél kiskanál szódabikarbóna 20 dkg étcsoki 10 dkg tejcsoki 10 dkg Rama 1 tojás 15 dkg cukor 2 cs. vaníliás cukor 1 kis pohár tejföl 22 dkg liszt fél kiskanál sütőpor csipetnyi só Elkészítés: Az étcsoki felét a tejcsokival lábasba tördeljük, a vajat vagy sütőmargarint hozzáadjuk, kevergetve kis lángon felolvasztjuk, és félrehúzzuk. A tojást a kétféle cukorral 3-4 perc alatt jó habosra turmixoljuk. Az olvasztott csokit és a tejfölt hozzáadjuk. A lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával, és a sóval összeforgatjuk, majd az előzőekbe dolgozzuk. A maradék étcsokit apróra vagdaljuk, és ezt is hozzáadjuk. A muffinsütőt kikenjük, vagy kapszlikat teszünk bele, majd háromnegyedig töltjük a tésztával. Előmelegített sütőben 180 fokon 22 percig sütjük. Ha frissen kínáljuk, még folyik benne a csoki! Gyermekeim kedvence. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Marianna1973 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |