Tutireceptek.hu fejléc

Zöldfűszeres tonhalkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
egy olívaolajas tonhalkonzerv (80 gramm)
egy csokor zöldfűszer: petrezselyemzöld, kapor, snidling
egy evőkanál görög joghurt
csipetnyi só

Elkészítés:
Egy tálba borítjuk a tonhalkonzervet. Villával összetörjük.

Felaprítjuk a zöldfűszereket és beletesszük.

Adunk hozzá egy evőkanál joghurtot és egy csipet sót. Jól összekeverjuk.

Pirítósra kenve tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldfűszeres hal » Tonhalkrémes krumpli » Zöldfűszeres keksz » Zöldfűszeres sült
» Zöldfűszeres tésztasaláta » Zöldfűszeres palacsinta » Zöldfűszeres mártogatós » Zöldfűszeres túrókrém
» Zöldfűszeres gombafejek » Zöldfűszeres kecskesajt » Tonhalkrémes zabpalacsinta » Nyári tonhalkrém
» Tonhalkrém » Zöldfűszeres sajtfalatkák » Túrós tonhalkrém » Újhagymás tonhalkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.