Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsó főzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
zoldborso
voroshagyma
so
kis cukor
vegeta
liszt
tej
zoldsegzold
etolaj

Elkészítés:
Az etolajba feltesszuk, a reszelt voroshagymat/1 evokanalnyit/kicsit megparoljuk, es hozzaadjuk, a zoldborsot,amire teszunk, 1 evokanalnyi cukrot,kis sot, es vegetat. Mikor puha,megszorjuk liszttel, felengedjuk tejjel, es hozzaadjuk, a felapritott petrezselyem zoldjet.

Tanácsok:
Probaljatok ki, feltetlenul tegyetek bele a voroshagymat, mert igy nagyon finom lesz.En mostanaban liszt helyet zabpehellyel csinalom, mivel magas, a koleszterinszintem, ugyis finom. Lekell daralni a zabpelyhet, es igy hamarabb surusodik.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres, zöldborsós rizs » Krumplifőzelék » Zöldborsós zöldségkrém » Tejszínes zöldborsóleves
» Zöldbab főzelék II. » Gombás-zöldborsós spagetti » Pikáns burgonyafőzelék » Brokkolifőzelék
» Főzelék kínai kelből » Macedón főzelék » Finomfőzelék (szerintem) » Kelkáposztafőzelék
» Borsos burgonyafőzelék » Krumplifőzelék Malbe módra » Anyu-féle zöldborsófőzelék » Zöldborsós sertéspaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.