Tutireceptek.hu fejléc

Virsli (tavaszi) pörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 1 pár virsli,
1 db hagyma,
olaj,
só,
bors,
pirospaprika,
majoranna,
kukorica,
borsó,
(a kukorica és a borsó lehet konzerv is)

Elkészítés:
A virsliket fel karikázzuk, és félre tesszük
A hagymát felaprítjuk, és az olajon megpároljuk, amíg szép üveges lesz. Pirosparikát teszünk rá, felöntjük kevés vízzel, és addig pároljuk, míg sűrűre vissza forr és a hagyma omlóssá válik.
Bele tesszük a felkarikázott virslit, fűszerezzük, és egyszer felforraljuk. Ha kész beletesszük a kukoricát és a zöldborsót, és készre főzzük.
Rizzsel tálaljuk.

Tanácsok:
Ízlés szerint tehetünk bele főtt tojást is.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: marcica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges bulgur virslivel » Tavaszi zöldségfelfújt » Tavaszi húsgomboc » Szívpörkölt
» Sárgarépapörkölt » Tekercselt virslis kiflik » Tavaszi gyümölcssaláta » Karfiolpörkölt
» Cukkinipörkölt » Kecskepörkölt » Virslis hajdina krokett » Virslis csiga pizzakrémmel
» Virsli kabátkában » Virslis kocka » Vörösboros vadpörkölt » Tuniszi pörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.