Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes húscsíkok recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg borjúbélszín
20 dkg sertésszűz
20 dkg csirkemell
15 g fokhagyma
30 g vöröshagyma
30 g paprika
50 g gomba
só, bors
50-100 ml húslé
50 ml fehérbor
25 ml olaj

Elkészítés:
A zöldségeket és a húsokat is julienne-re vágjuk.
Egy nagyobb serpenyőben megforrósítjuk az olajat, majd megpároljuk benne a zöldségeket.
Hozzátesszük a húscsíkokat is, és összekavarva pároljuk, majd lepirítjuk egy kicsit. Sózzuk, borsozzuk.
Ezután rálocsoljuk a bort és a húslevet, kevergetjük, és lassú tűzön zaftjára pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szilvás vegyes saláta » Párolt vegyes zöldség » Vegetáriánus vegyes saláta » Nyári vegyes saláta
» Csőben sült vegyes zöldség » Vegyes nyári saláta » Vegyes-gyümölcstorta » Vegyes disznósajtsaláta
» Vegyes zöldköret fóliában » Vegyes hal bormártással » Húscsíkok magos bundában » Vegyes vágott savanyúság
» Vegyes kefires saláta » Tojásos vegyes saláta » Vegyes savanyúság télre » Aszpikos vegyes zöldség


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.