Tutireceptek.hu fejléc

Vaníliás almaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg alma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál vaníliapuding-por
5 dkg cukor
csipetnyi só
1 csomag vaníliáscukor
csipetnyi őrölt fahéj
1/2 citrom leve és reszelt héja

Elkészítés:
A megtisztított almát vékony szeletekre vágjuk és 1,5 liter cukros,vaníliáscukros, őrölt fahéjjal, sóval és a reszelt citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.
Ezután a pudingport meg a lisztet kevés levessel simára keverjük, és a levest behabarjuk vele.
A citromlével ízesítve, jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás almaleves » Vaníliás-almás kekszszelet » Vaniliás tiramisu almával » Vaniliás kocka
» Vaníliás-kókuszos torta » Birsalmaleves mazsolával » Almaleves mazsolával » Vaníliás szív
» Meggyes-vaníliás papucs » Tejszínes almaleves » Vaníliás krémes » Vaníliás körteturmix
» Vaníliás birsalma leves » Áfonyás almaleves » Vaníliás tejberizs » Vaníliás jegeskávé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.