Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás almaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg alma
5 evőkanál
1 citrom
5 dkg mazsola
1 tojássárgája

Elkészítés:
Az almát hámozás után kockára vágjuk és a citrom levével és a reszelt héjával feltesszük főni.
Hozzáadjuk a mézet és puhára főzzük.Leturmixoljuk,és hozzáadjuk a mazsolát és a tojássárgáját.Kézi habverővel összedolgozzuk.
Behűtve hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes almaleves 2 » Almás-mazsolás muffin » Mazsolás-citromos csirke » Mazsolás borleves
» Mazsolás tészta » Diós-mazsolás süti » Áfonyás almaleves » Szilvás-mazsolás hús
» Mazsolás almatorta » Mazsolás-currys rizs » Mazsolás-habos lepény » Almaleves habgaluskával
» Diós-mazsolás tallér » Mazsolás rizspuding » Márványos mazsolás kuglóf » Mazsolás felfujt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.