Tutireceptek.hu fejléc

Töltött, rántott gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Kissé domború gombafejek
maradék főtt, vagy sült hús
1-2 szem főtt burgonya
1 alma
1-2 ecetes uborka
tejföl
majonéz
só, bors, citromlé
a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A gombafejeket megtisztítjuk, kissé besózzuk. A húst feldaraboljuk, a burgonyát, hámozott almát, és az uborkát hozzá reszeljük. A tejfölből, majonézből,kevés sóval, borssal, pár csepp citromlével kissé sűrűbb tartárt készítünk és a töltelékhez keverjük. A tölteléket a gombába töltjük úgy, hogy púpos legyen, így gömb formát kapunk. Ezt bepanírozzuk és forró olajban hirtelen kisütjük.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémes-gombás levél » Gombás zöldséges ragu » Laktató rántott leves » Sült, töltött tojás
» Húsos, gombás fasirt » Paradicsomos gomba » Rántott ponty hawaii módra » Laktató tojás rántotta
» Töltött kifli sonkával » Gesztenyével töltött alma » Cserkész töltött burgonya » Húsos töltött burgonya
» Gombás-sajtos bukta » Gombalevesem » Zöldséges gombagulyás » Gombás farfalle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.