Tutireceptek.hu fejléc

Tepsiben sült kárász recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8-10 db tisztított kárász
20 dkg liszt
2 evőkanál őrölt pirospaprika
1,5 - 2 dl étolaj
ízlés szerint só
sok-sok zúzott fokhagyma

Elkészítés:
A halakat sűrűn beirdaljuk, ízlés szerint besózzuk, egy-két órát állni hagyjuk, az őrölt paprikával elkevert lisztben megforgatjuk. A tepsit étolajjal kikenjük, és a halakat sorban belefektetjük, megszórjuk zúzott fokhagymával a maradék étolajat rácsorgatjuk. Forró sütőben készre sütjük.


A receptet beküldte: sztódi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májas kelbimbó tepsiben » Csusza tepsíben » Tepsiben sütött csirkecomb » Almás palacsinta tepsiben
» Tepsiben sült sajtos hal » Sajtchips tepsiben » Túrógombóc tepsiben sütve » Tepsiben sült lángos
» Sajtos karaj tepsiben » Töltött burgonya tepsiben » Sajtos ponty tepsiben » Tepsiben sült finomság
» Tepsiben sült sajtos karaj » Tócsni, akár tepsiben is » Gombás tarja tepsiben » Afrikai harcsa tepsiben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.