Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes halragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg tengeri halfilé
# 1 fej hagyma,
# 1,5 dl tejszín,

# néhány tárkonylevél,
# citromlé,
# light margarin,
# só

Elkészítés:
A halfilét csíkokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk. Megforrósított margarinon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halcsíkokat. Sóval, fűszerezzük. Ha megpuhult, felöntjük a tejszínnel. Frissen vágott tárkonylevelekkel fűszerezzük és összeforraljuk.
gerslivel tálalom


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes pulykamell » Gombás-tejszínes penne » Tejszínes hagymaleves » Tejszínes süllő
» Tejszínes csirketokány » Tejszínes chilis garnéla » Tejszínes csirkemell » Cukkinis-tejszínes gnocchi
» Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes pogácsa 2. » Tejszínes pogácsa » Tejszínes gombás teszta
» Tejszínes málnakrémleves » Tejszínes cukkinileves » Epres tejszínes túrós » Tejszínes-cukkinis tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.