Tutireceptek.hu fejléc

Táska, vagy batyú, leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Liszt
Tojás
Hagyma
Olaj
Darált hus,vagy
Pörkölt maradék

Elkészítés:
GÖRCSÖK KÉSZÍTÉSE
Tojásos gyúrt tésztát készítek, kissé lágyat. Kinyújtom, kb, 4 ujjnyi széles 8 ujjnyi hosszú téglalap alakura vágom fel
Ráhelyezem a tölteléket, felgöngyölöm, a szélét tojással lekenem, hogy főzés közben ne nyíljon ki. A végeit kissé meghúzgálva görcsbe kötöm
Töltelék: egyszerű hagymás zsír, de lesütött darált hússal, vagy pörköltmaradékkal (egy nyers tojással elkeverve) sokkal finomabb.
Nagyon laktatós levesbetétje egy zöldséglevesnek.

Tanácsok:
Képet találsz a naplómba.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: rolvisa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halikraleves » Ököruszály leves » Barackleves » Levesgyöngy (sült borsó)
» Krémes sárgadinnyeleves » Pudingos gyümölcsleves » Nyári bodzaleves » Tarhonyás zöldborsóleves
» Disznótoros májleves » Hüsítő sárgadinnyeleves » Tejkaramellás almaleves » Thaiföldi csirkeleves
» Zöldséges árpa leves » Zöldséges gombakrémleves » Sajtos batyu » Tejszínes csirkeragu leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.