Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg malachús
10 dkg vöröshagyma
15 dkg sárgarépa
15 dkg fehérrépa
1 csomag tárkony
1 dl tárkonyecet
2 dl tejföl
5 dkg zsír
6 dkg liszt

bors

4 dkg kiskocka tészta

Elkészítés:
A húst apró kockára vágjuk.A kockára vágott hagymával együtt 4-5 percig pirítjuk a felhevített zsíron.Felöntjük 1 liter vízzel,hozzáadjuk az apró kockára vágott répákat,sózzuk borsozzuk és lassú tűzön puhára főzzük.
A tejföllel,liszttel tárkonyecettel a finomra vágott tárkonnyal habarást készítünk,és a levesbe öntve kiforraljuk.
Betétként a kiskocka tésztát kifőzzük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos hagymaleves » Tárkonyos zellerfőzelék » Tárkonyos tokány » Tárkonyos burgonyaleves
» Tárkonyos zúza » Francia tárkonyos csirke » Tárkonyos vitaminsaláta » Tárkonyos pulykaragu-leves
» Tárkonyos sárgaborsóleves » Erdélyi tárkonyos tokány » Tárkonyos rakott zöldbab » Tárkonyos csirkeraguleves
» Tárkonyos krumpli leves 2 » Tárkonyos-mogyorós csirke » Csirke tárkonyos mártásban » Tárkonyos tüdőleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.