Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás-szalonnás lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20dkg kolozsvári szalonna
1 nagy fej hagyma
40dkg zöldpaprika
40dkg paradicsom
1 kévéskanál pirospaprika
16dkg tarhonya


Elkészítés:
Acsíkokra vágott kiolvasztott húsos szalonnán kissé megpirítjuk az összevágott hagymát.Meghintjük pirospaprikával és adjuk hozzá a felszeletelt zöldpaprikát és paradicsomot.Sózzuk meg,majd 6-8 perc párolás után tegyük bele a tarhonyát is és fedő alatt pároljuk készre az ételt


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-sajtos lecsó » Szalonnás lecsó » Lecsós sertésborda » Lecsós csirkecomb
» Lecsós bab » Lecsós csülök » Lecsós karfiolpaprikás » Lecsós csirke kuszkusszal
» Lecsósszelet » Lecsós burgonya » Bolgár lecsós csirkemell » Káposztás lecsó
» Lecsós csirkemell egytál » Nokedlis lecsó » Hal lecsósan » Lecsó elrakása télire


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.