Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasropogós recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
4 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
2 db tojássárgája
60 dkg darált szarvas comb
25 dkg zsemlemorzsa

1 kk vadas fűszerkeverék

liszt
tojás
zsemlemorzsa

zsír

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, finomra reszeljük, vajon megpirítjuk. A lisztet hozzáadjuk, majd felöntjük forró tejjel. Felforraljuk, a 2 tojássárgáját, a darált húst, a morzsát összekeverjük, hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük, jól összekeverjük, és kihűtjük. Formázzuk, bundázzuk és forró zsírban kisütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt-sült nyúl vadasan » Vadmáj pástétom » Erdei szeletek » Fácán gesztenyés almával
» Bakonyi fácánmell » Gombás szarvas-steak » Sült vadliba birsalmával » Hamis vaddisznósült
» Vadas leves gazdagon » Szarvasgulyás » Sajtkrémes vadkacsamell » Joghurtos-majoránnás nyúlmáj
» Zöldborsós vadkacsaragu » Vadászpástétom csőtésztával » Fogoly kelkáposztában pácolva » Fenyőmagos bélszín nyárson


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.