Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack ivólé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
3 l friss gyümölcshús
6 l víz
1 kg cukor
20 szem citrompótló

tartósítószer (amikor már üvegekbe töltjük)

Elkészítés:
A barackot paradicsompasszírozón átpasszírozzuk,így különválik a héja és a húsa.
A hozzávalókat összekeverjük és felforraljuk.Még forrón üvegekbe töltjük.Minden üvegbe késhegynyi tartósítószert teszünk.Én nátriumot szoktam.
Majd száraz dunsztba tesszük.


A receptet beküldte: krautmanno

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos bögrés süti » Sárgabarack parfé » Sárgabarackos, habos süti » Sárgabarack lekvár
» Sárgabaracklekvár » Sárgabarack lepény » Sütőtök ivólé » Túrós-sárgabarackos
» Sárgabarackleves » Sütőtökös ivólé » Gyömbéres sárgabarackdzsem » Sárgabarackos sütemény
» Sárgabarack puding » Sárgabarack-hab » Almás sárgabarackturmix » Borított sárgabaracktorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.