Tutireceptek.hu fejléc

Rózsazselé recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
1/2 l almalé
500 g zseléscukor
1 evőkanál rózsavíz

Elkészítés:
Az almalevet a zseléscukor felével keverés közben felforraljuk. Míg a massza for a maradék cukrot is hozzáadjuk. Az egészet ismét felforraljuk és állandó keverés mellett 2 percig főzzük. Mielőtt a zselét üvegekbe töltjük rózsavízzel meglocsoljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: bvildiko

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Graham pogácsa » Párolt körte vörös rizzsel » Barnarizs-rakottas » Amarant krémleves
» Gyors zabkása » Rizses, felvágottas krokett » Zabpogácsa » Ketchup Adél módra
» Zöldséges rakott pulyka » Diétás székelykáposzta » Karfiolpörkölt2 » Chia kocka pisztáciával
» Darált hústekercs » Graham kifli szezámmaggal » Rakott "szejtán" » Citromos golyók


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.