Tutireceptek.hu fejléc

Répás almás pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors

Elkészítés:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük.
Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük.
A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Glutén mentes almás süti » Almás-tejszínes csirkemell » Répás keksztorta » Almaszalámi
» Diétás almás muffin » Almás zabpehelysüti » Padlizsánkrém piritóssal » Almás kókuszcsókós süteméy
» Almás rácsos » Almás-csokis muffin » Őszi almás-gombás rizottó » Padlizsános pirítós
» Öntött almás » Almás krémsajt » Almás vöröske » Zabpelyhes-almás muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.