Tutireceptek.hu fejléc

Petőfi pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50dkg marhahús

4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
1 cs.vegyes zöldség
bors
1 babérlevél
2dl tejföl
2dkg liszt
kevés mustár

Elkészítés:
A marhahúst megmossuk,felszeleteljük,jól kiverjük,majd sózzuk és kevés olajban elősütjük.Eközben apróra vágott hagymát olajban megfonnyasztjuk,és a kockára vágott zöldséggel együtt rövid ideig pároljuk.Az elősütött hússzeletekre ráöntjük a párolt zöldséget,majd sóval,borssal,apróra zúzott babérlevéllel ízesítvapuhára pároljuk.Amikor a hús elkészült,mustárral ízesített tejfölös habarással besűrítjük.


A receptet beküldte: Tinca25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tüzes pecsenye » Mustáros karajpecsenye » Nyúlpecsenye borban » Csárdapecsenye
» Apa-féle vasi pecsenye » Búbos pulykapecsenye » Déli pecsenye » Harcsa pecsenye
» Galyasági töltött pecsenye » Tolnai sváb pecsenye » Aprópecsenye tárcsán » Burgonyás pecsenyekrém
» Bajor szűzpecsenye » Almás-szalonnás pecsenye » Sajtos pecsenye » Juhászpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.