Tutireceptek.hu fejléc

Paszuly konzerv házilag recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
egy fél diszno fej
3liter viz
25dkg hagyma dinsztelve
o,5 l olaj
o,5l paradicsom lé
1kg áztatott szemes paszuly
so,bors,babér levél,1-2 kanál vegeta

Elkészítés:
A diszno fejet 3l vizbe meg kell fözni ,miutáa kivettük a hust,bele tesszük az elöre áztatott szemes paszulyt,so,bors babér level vagy 3 drb,,,
Az olajjal megdinszteljük a hagymát ,s bele öntjük a paradicsom levet,,A két masszát össze töltsük és ugy fözzük mig a pszuly jo puha nem lessz..
Ezután bele tegyük a hust is amit elöbb ki vettunk és igy tovább fözzük még legalább 1o-15 percet..Üvegekbe rakjuk és száraz dunsztba tegyük... miután ki hült a hütö also polcán sokáig el áll..Nagyon finom,hidegen is és felmelegitve is..

Tanácsok:
Mivel a diszno fej nagyon zsiros én csülökkel szoktam csinálni,,de igy használom el diszno vágáskor a kocsonyának valot is mert,nálunk nem nagyon megy csak igy...Ajánlatos a pszulyt 5-6 percig külon fözni igy nem lessz anyira szeles,,
Jo étvágyat...
En hogy hamarabb menjen kuktába szoktam csinálni..


A receptet beküldte: G.Maresz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalámi házilag » Narancs juice házilag » Knoppers házilag » Málnafagyi házilag
» Csoki házilag » Finom Vienetta házilag » Káposztás paszuly II » Trapista sajt hazilag
» Diós bonbon házilag » Mozart fagyi házilag » Francia krémsajt házilag » Minyon házilag
» Pizza alaptészta házilag » Croissant házilag » Májpástétom házilag » Kürtős kalács házilag


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.