Tutireceptek.hu fejléc

Párolt káposzta Update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej káposzta
2-3 evőkanál olívaolaj
2 csapott teáskanál tengeri só
2 csapott teáskanál ételízesítő
1 csapott teáskanál bors
2 evőkanál ecet
ízlés szerint édesítőszer

Elkészítés:
A káposztát kettéhasítjuk, aztán vékony csíkokra vágjuk fel. Forró olajon megdinszteljük, közben apránként megsózzuk, ettől meghatódik, és némi levet enged.
A hatást fokozandó némi borssal, ételízesítővel fedő alatt pároljuk, közben, ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá, végül pár percig összefőzzük.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztagombóc » Pezsgős káposzta » Savanyú káposzta lencsével » Kelkáposztafőzelék
» Az én lucskos káposztám » Nyári töltött káposzta » Töltött káposzta -nálunk » Galyasági káposztás hús
» Párolt tengeri hal. » Savanyúkáposztás metélt » Káposztás kocka, cvekedli » Káposztás lencseleves
» Sajtos rántott kelkáposzta » Csuka káposztásan » Tárkonyos lucskoskáposzta » Legényfogó káposztaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.