Tutireceptek.hu fejléc

Palóc leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg sertés hús
20 dkg zöldbab(fagyott)
4-5 szem krumpli
1 pohár tejföl
só,bors,delikát,babérlevél,fokhagyma,
kömény,paprika

Elkészítés:
A húsból pörköltet főzünk.
A kockára vágott krumplit,babot külön főzzük egy pár darab babérlevéllel,kicsit több vízzel,mint ami ellepi.
Ha mindkettő kész akkor a pörköltet beleöntjük a leves alapba.
Tejfölből habarást készítünk és ráöntjük.


A receptet beküldte: Enci77

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sóskaleves malachússal » Egyszerű májgaluska leves » Hideg zöldségkrémleves » Rongyleves
» Tejszínes spárgakrémleves » Zellerkrém leves fincsi » Erdélyi húsgombócleves » Húsgombóc, mint levesbetét
» Csülkös sóskaleves » Tejszínes eperkrémleves » Gombaleves Laci kedvére » Sajtos fokhagymaleves
» Leves másnaposságra » Ázsiai leves rizstésztával » Vargányás hagymakrémleves » Pontyleves lebbenccsel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.