Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán tojással recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
25 dkg padlizsán, 5 dkg vöröshagyma, 1 ek étolaj, 3 db tojás, 10 dkg karfiol, só, ételízesítő

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt. Sózzuk, ízesítjük, egy deci vízzel felöntve pároljuk, majd zsírjára sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk és krémesre keverjük a padlizsánnal, amit előtte kihűtöttünk. Teflon serpenyőben lepényeket sütünk belőle. Ketchuppal vékonyan megkenve finom


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós padlizsánkrém » Eredeti padlizsánkrém » Majonézes tojássaláta » Sajtos rakott padlizsán
» Padlizsán rétegezve » Tojással rakott zölbab » Muszaka (rakott padlizsán) » Karfiolpörkölt tojással
» Káposztaleves tojással » Gombás padlizsán » Céklás tojássaláta » Padlizsán párizsi bundában
» Joghurtos padlizsánsaláta » Padlizsánragu gombával » Töltött padlizsán 2 » Rakott padlizsán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.