Tutireceptek.hu fejléc

Olasz melegszendvics II. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 doboz natúr ömlesztett sajt
1 csapott evőkanál mustár
2 evőkanál száraz fehér bor
frissen őrölt bors
1 kávéskanál morzsolt oregánó
1 gerezd fokhagyma
néhány szelet pácolt, szárított sonka
4-5 szelet frissen készített pirítós
4-5 kakukkfűág

Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 220 fokra (gázsütőn 7-es fokozat), és szilikonlapot vagy sütőpapírt fektetünk egy tepsibe.

A krémhez egy kis tálkába kanalazzuk az ömlesztett sajtot, majd hozzáreszeljük a fokhagymát. Jöhet bele a fehér bor, a mustár, pici só és frissen őrölt bors, végül pedig a morzsolt oregánó. Az egészet alaposan összekeverjük.

Amikor a sütő már forró, ráfektetünk egy-két szelet sonkát a frissen elkészített pirítósokra, majd rákanalazzuk a kenyerekre a sajtkrémet is, végül mindegyik tetejére ráillesztünk egy-egy kakukkfűágat. Ha kész, a melegszendvicseket néhány perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns melegszendvicskrém » Olasz cipó » Olasz tésztasaláta » Tojáslepény olaszosan
» Olaszos csirke » Párizsis melegszendvics » Olasz pizzatészta » Arancini (olasz rizsgolyó)
» Spárgás melegszendvics » Melegszendvics 2 » Francia melegszendvics » Olasz kenyérsaláta
» Avokádós melegszendvics » Olasz fasírt » Fejes saláta olaszosan » Göngyölt hús olaszosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.