Tutireceptek.hu fejléc

Olasz egytálétel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg csirke- v. pulykamell
1 nagy fej hagyma
2-3 paradicsom(érett)
5-6 közepes krumpli
1 nagy sárga paprika
1 nagy piros paprika
1 nagy zöld paprika
1 közepes cukkini
1 l húsleves (kockából)
majoranna

bors
olaj

Elkészítés:
1-2 ek olajon jól megpirítjuk a feldarabolt húst, megsózzuk, rátesszük a felkockázott hagymát, megpároljuk, erre jön a meghámozott, nagy darabokra vágott paradicsom.
Kb 5 percig fõzzük, majorannázzuk, borsozzuk, felöntjük a húslevessel. Egyszer felforraljuk, hozzáadjuk a meghámozott, feldarabolt krumplit és amikor az már félig megfõtt, hozzáadjuk a nagy darabokra vágott paprikákat kis karikákra vágott cukkinit. Addig fõzzük, míg minden zöldség megpuhult, lehet még beletenni majorannát, borsot.


A receptet beküldte: Tikky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» olaszos gönygyölt fasirt » Legegyszerűbb olasz PIZZA » Olaszos tészta » Olaszos rakott burgonya
» Fűszeres olasz pulykatorta » Tojáslepény olaszosan » Eredeti olasz Tiramisu » Tojásos egytálétel
» Olaszos göngyölt fasírt » Olasz rétes » Olasz gesztenyekrém-leves » Olasz kávéfagyi
» Olasz kaja (saját) » Olasz csicseriborsó leves » Olasz kenyérsaláta » Olaszos rántott hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.