Tutireceptek.hu fejléc

Murai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 kg ponty
1 kg dévérkeszeg
3 fej vöröshagyma
2 db paprika
2 db paradicsom
2 ek fűszerpaprika


Elkészítés:
Halakat megnyúzni,filézni,szeletelni.
Szeleteket sózni, félre tenni.
Halcsontokat,fejeket,a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk.Jöhet a fűszerezés.
2 órás főzés után,paszírozás.
Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc
alatt befőzzük,és kész!

Elkészítési idő: 150 perc

A receptet beküldte: Brody11


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pontyhalászlé » Muffin halászleve » Bajai halászlé » Fajszi halászlé
» Halászlé (bajai módon) » Dunai halászlé » Paksi halászlé original » Pontyhalászlé egyszerűen
» Bácskai halászlé » Halászlé másképp » Balatoni halászlé 1. » Halászlé Ricsi módra
» Halászlé egyszerüen » Korhely-halászlé » Korhely halászlé pontyból » Halászlé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.