Tutireceptek.hu fejléc

Mézes mustáros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kiló sertés comb
2 deci tejszín
4-6 evőkanál mustár
2-3 evőkenál méz
lestyán
kakukkfű

bors
olaj
kicsi liszt

Elkészítés:
A húst csíkokra vagy kockára vágjuk,de akár szeletre is mehet,és akkor kicsit meg kell kloffolni. Ki hogyan szereti. Kicsi olajon feltesszük megsütjük;sózzuk és borsozzuk. Amíg elkészül, összekeverjük a szószt.Tejszín, mustár, kakukkfű, lestyán, és a liszt sűrítéshez,hogy tényleg olyan szószos legyen.Majd amikor a hús kész ráöntjük és felforraljuk.Mikor elég meleg belemegy a méz is.Forrás után olyan 8-10 percig főzzük,hogy az ízek összeérjenek és a fűszerek íze is rendesen kifőljön.
Tálalás tésztával.(Legalábbis nálunk:))

Tanácsok:
Egyszerű.Kezdő szekácsoknak is könnyen elkészíthető.


A receptet beküldte: diagonalt


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes Gyömbére Csirkemell » Édes mézes bundáskenyér » Fahéja-mézes galuska » Mézes csokoládémártás
» Mézes eperkrém leves » Mézes zabpehelykeksz » Mézes-mustáros tarja » Karácsonyi puha mézes
» Mézes-narancsos csirke » Mézes-mustáros csirkemell » Mézespuszedlí » Karácsonyi mézes tekercs
» Mézes-körtés oldalas » Mézes-diós piskóta » Mézes grapefruit saláta » Öntött mézes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.