Tutireceptek.hu fejléc

Medvehagymás pesto II. recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 adag

20 dkg medvehagyma
1.5 dl olívaolaj
1 tk só (csapott)
10 dkg dió

Elkészítés:
A medvehagymát megmossuk, szárítjuk.
A pesto hozzávalóit egy nagyobb késes aprító tartályába tesszük és összeturmixoljuk. (Ha túl száraznak találjuk, adhatunk még hozzá olívaolajat.)
Tésztához, levesekhez, húsokhoz, grillezéshez, zöldséges ételekhez használhatjuk. A maradék pestót tegyük kis üvegbe, nyomkodjuk le és öntsünk rá egy kevés olívaolajat, hogy elfedje. Célszerű hűtőben tárolni.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pestos halfilé » Medvehagymás falatkák » Medvehagymás túrógombóc » Pestos farfalle ketcuppal
» Medvehagymás-sajtos kalács » Medvehagymás krumpli csoda » Medvehagymás avokádó krém » Petrezselyempesto
» Medvehagymás tészta » Spenótos pesto » Medvehagymás rántotta » Pesto alla genovese
» Medvehagymás burgonya » Medvehagymás pogácsa » Medvehagymás tojáskrém » Medvehagymás pogi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.