Tutireceptek.hu fejléc

Málnaparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
2 dl tej
2 tojás
10 dkg kristálycukor + 10 dkg porcukor
3 dl tejszín
5 dkg vaníliás cukor
málna ízlés szerint

Elkészítés:
Habustben felfozzuk a hidegen osszekevert tejet, cukrot és a tojássárgát - állandó keverés kozben, majd lehutjuk. Hozákeverjuk a habbá vert tejszínt, hozzászórjuk a vaníliás cukrot. A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjuk és óvatosan a tejszínes krémbe keverjuk majd mehet hozzá a villával szétnyomkodott málna is. 2-3 óra alatt lefagyasztjuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cherry41


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres joghurtfagyi » Házi karamellfagyi » Joghurtos málnafagylalt » Csokifagyi
» Jégkrém torta egyszerűen! » Mogyorós csokoládés fagyi » Karamell fagyi » Epres parfé
» Kávékrém Fagylalt » Teafagylalt gyümöcssalátával » Tejszínes barackfagyi » Dinnyedesszert
» Banánhajó II. » Citrom fagyi » Ibolyafagylalt » Őszibarack sorbet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.