Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros rakott spagetti recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg spagetti
40 " borjúhús
15 " vöröshagyma
15 " zöldpaprika
10 " paradicsom
6 " vaj
3 " zsemlemorzsa
pirospaprika

olaj

Elkészítés:
A spagettit sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, és az olvasztott vajjal összekeverjük. Az apróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a nagyon apróra vágott borjúhúst. Megsózzuk, és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük a spagetti felét. Ráhelyezzük a borjúhúst, tetejére rakjuk a vékony karikára vágott paprikát és paradicsomot. Befedjük a maradék tésztával és meglocsoljuk a hús levével. Közepes hőmérsékletű sütőben 15-20 percig sütjük.

Tanácsok:
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: ila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti rakott csirkemell » Sajtos rakott padlizsán » Rakott galuska » Rakott burgonya
» Sült padlizsán rakottas » Gombás rakott csikemell » Kanizsai rakott hús » Rakott zöldborsó
» Rakott kel gombás rizzsel » Oldalra rakott karaj » Mindent bele rakottas » Spagetti velővel
» Muci rakott mákos tésztája » Magyaros kapros pulykamell » Rakott gomba másképp » Rakott szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.