Tutireceptek.hu fejléc

Káposztabundás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8szelet sertéskaraj
2vőkanál mustár
2 evőkanál zsír
80dkg savanyú káposzta
1kg burgonya
3dl tejföl
3tojás

bors
őrölt kömény
a tálaláshoz:2dl tejföl
pirospaprika

Elkészítés:
A hússzeleteket mustárral megkenjük, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán megpirítjuk. Egy kizsírozott tepsibe fektetjük a hússzeleteket.A visszamaradó zsíron megpároljuk a káposztát.A burgonyát megtisztítjuk,durvára reszeljük, majd a tejföllel és a tojásokkal a káposztához adjuk.Sózzuk,borsozzuk,fűszerezzük,majd jól összekeverjük.A masszával jól beborítjuk a hússzeleteket.Alufóliával letakarjuk és 1órát sütjük.Ekkor a fóliát levesszük és még 30percig pirítjuk. Tejföllel meglocsolva pirospaprikával megszórva tálaljuk.

Tanácsok:
A káposztát egy kicsit vágjuk össze, hogy ne legyen olyan hosszú.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: bertokandrea01


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkába tekert sajt rántva » Sonkás rakott kukorica » Burgonyás omlett » Ananászos-sonkás lencsetál
» Sajtos újburgonya » Csirkemelles rakott makaróni » Kacsahúsos rizottó » Lencsés sütőtök sonkával
» Rakott-sajtos tészta » Gyömbéres csirke körtével » Darált húsos rakott karfiol » Húsos cukkinilepény
» Mortadella-tekercs » Babricset gazdagon » Szilvás-fahéjas köles » Kelt tésztába tekert virsli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.