Tutireceptek.hu fejléc

Mortadella-tekercs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
mortadella
krumpli
tojás
tej
parmezán
bazsalikom
paradicsompüré


Elkészítés:
200 g krumplit héjában megfõzünk, megtisztítjuk és megtörjük. Két kanálnyi parmezánt adunk hozza és pár apróra vágott bazsalikomlevelet (lehetõleg frisset). Fûszerezzük, 2 evõkanál paradicsompürét adunk hozza és egy pohár meleg tejet. A keveréket 7-8 közepes vastagságú mortadellára helyezzük, összegöngyöljük és fapálcikával rögzítjük. Egy lábosba 4 evõkanál paradicsompürét teszünk, 20-25 percig sütõben pároljuk.


A receptet beküldte: tigirl18


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésmájas tál » Belga rakott krumpli » Töltött sült krumpli » Valenciai paella
» Csípős töltött burgonya » Banános csirke édes lencsével » Nokedlis lecsó » Sertésborda spárgával
» Pörkölt zöldbabbal » Póréhagymás gnocchi » Kelbimbós egytálétel » Aszaltszilvás finom falatok
» Ostpaj (Sved sajtpite) » Húsos rakott kelbimbó » Rókagombás csirkemell » Kelbimbós szalonna


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.