Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamell sajttal, almával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kacsamell,
2 alma,
1 evőkanál cukor,
5 dkg vaj,
20 dkg natúr krémsajt,
1 dl édes fehérbor,
1 evőkanál olívaolaj,
só,
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A cukrot kevés olívaolajba szórjuk, és állandóan kevergetve karamellizáljuk. A folyékony karamellbe beletesszük a kacsamellet, és puhára pároljuk. Szükség esetén egy kis vizet is adunk hozzá. Hozzáöntünk egy kevés bort, sóval, borssal fűszerezzük, és a húst megsütjük benne. Ha már minden oldala megsült, kivesszük a serpenyőből, és melegen tartjuk. A visszamaradt lébe beletesszük a magházától megszabadított, meghámozott és kockákra vágott almát, puhára pároljuk, majd tálra szedjük. A natúr krémsajtot összekeverjük a maradék mártással, és egyet forralunk rajta. A kacsamellet felszeleteljük, tálra tesszük, párolt almával és sajtmártással körítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lencsepüré sajttal » Tepsis palacsinta almával » Sajttal töltött rizsgolyó » Tejszines hal sajttal
» Almával töltött camembert » Rakott káposzta juhsajttal » Csirkemáj almával » Lazactatár krémsajttal
» Sajttal töltött kiflik » Sajttal töltött tojás » Szalámis puliszka sajttal » Sütőtök körtével, almával
» Pangásius márványsajttal » Torta birsalmával » Sajttal rakott csirkemell » Muffin juhtúróval, sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.