Tutireceptek.hu fejléc

Kefirben párolt ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
2 dkg margarin
1 dl fehér bor
2 dl kefir


Elkészítés:
A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütõben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütõbe.

Tanácsok:
Vegyes zöldségkörettel finom.


A receptet beküldte: csakizsoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt paraj foghagymásan. » Korhely halászlé pontyból » Pároltkáposzta máskép » Pikáns, párolt pulykaragu
» Párolt mángold » Tavaszi párolt csirkemell » Fokhagymás ponty » Pontyhalászlé
» Párolt vörös káposzta » Almás párolt lilakáposzta » Magyaros pontykocsonya » Tejfölös pontyszeletek
» Párolt patisszon » Párolt füge » Joghurtos párolt csirke » Párolt kelbimbó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.