Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-őszibarackos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanál mangalicazsír
6 szelet sertéskaraj
1 db közepes kápia paprika
2 db őszibarack
1 fej hagyma

bors
pirospaprika
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A sütőt előmelegítem 200 fokra. Egy közepes (25x35 cm-es) tepsit kikenek mangalicazsírral. Beleteszem - egymás mellé - a megmosott, és kissé kiklopfolt hússzeleteket. Sózom, borsozom, meghintem pirospaprikával. A vékonyra csíkozott kápia paprikát a húsokra halmozom, erre jön a karikákra vágott hagyma, a cikkekre vágott őszibarack (héjastól), és legvégül a reszelt sajt.
2 dl vízzel felöntöm a tepsit, alufóliával lefedem, és irány az előmelegített sütő. 30 percig sül, majd leveszem róla a fóliát, és további 30 percig sütöm.
Amíg a hús elkészült, petrezselymes krumplit főztem köretnek.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejfölös karaj » Karaj bundában » Baconos karaj » Finom karaj
» fokhagymás sült karaj » Ananászos rakott karaj » Egyben sült karaj » Karajbatyu
» Karajcsíkok fügés raguval » Gombaragus karaj » Sárgabarackos sertéskaraj » Fűszeres karaj szeletek
» Rozmaringos sült karaj » Májjal töltött karaj » Mézes sertéskaraj » Tepsis karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.