| Gyümölcs leves receptLevesek Hozzávalók: Végy mindenféle finom gyümölcsöt, idénytől függően, bele egy edénybe, rakhatsz bele konzervet is, annak a levét is önts bele, töltsd fel vízzel és rakd fel főni. Fűszerek ízlés szerint, fahéj őrölt és egész is, szegfűbors, szegfűszeg, és őrölt szerecsendió, vaníliás cukor / ha lehet Bourbon, az a legjobb /. Felteszed főni, felforralod, majd leveszed takarékra míg megfő, amikor kész , újra felforralod, és sűríted. Elkészítés: Sűrítés, kis tejbe két csomag pudingport és cukrot elkeversz, csomómentesre, majd a forró levest besűríted vele, kicsit hagyod rotyogni, és kész is. Pudingport olyat raksz amilyet akarsz, én vaníliással és csokissal szoktam, Sanya csokisat szereti. Hidegen , tejszínhabbal a tuti. A receptet beküldte: nayloon Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |