Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcs leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Végy mindenféle finom gyümölcsöt, idénytől függően, bele egy edénybe, rakhatsz bele konzervet is, annak a levét is önts bele, töltsd fel vízzel és rakd fel főni.
Fűszerek ízlés szerint, fahéj őrölt és egész is, szegfűbors, szegfűszeg, és őrölt szerecsendió, vaníliás cukor / ha lehet Bourbon, az a legjobb /.
Felteszed főni, felforralod, majd leveszed takarékra míg megfő, amikor kész , újra felforralod, és sűríted.

Elkészítés:
Sűrítés, kis tejbe két csomag pudingport és cukrot elkeversz, csomómentesre, majd a forró levest besűríted vele, kicsit hagyod rotyogni, és kész is.
Pudingport olyat raksz amilyet akarsz, én vaníliással és csokissal szoktam, Sanya csokisat szereti.
Hidegen , tejszínhabbal a tuti.


A receptet beküldte: nayloon

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges brokkoli leves » Burgonya krémleves » Csirkeleves indiai módon » Hideg orosz tejfölleves
» Gyümölcslé Marianntól » Déligyümölcsös kenyér » Gyümölcskoktél » Halleves
» Csípős savanyú leves » Gyümölcsös torta » Kefíres céklaleves » Cukkinikrémleves
» Húsos kínai kel-leves » Rizses gyümölcs » Karácsonyi gyümölcsbólé » Áfonyakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.