Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
300 g áfonyalekvár
3 dl vörösbor
2 dl tej
1 ek. vaníliás pudingpor
1 mk. őrölt fahéj
fél citrom leve
cukor
díszítéshez tejszínhab, pár szem áfonya

Elkészítés:
A borral simára kevert áfonyalekvárt kis lángon felforralom. A tejben elkeverem a pudingport, majd a lekvárhoz keverem, és együtt tovább forralom, fahéjjal, citromlével és cukorral ízesítem. Leveszem a tűzről, és alaposan lehűtöm. Tejszínhabbal és áfonyaszemekkel díszítem.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vaniliás körteleves » Bugaci húsgombóc leves » Gombás korhelyleves » Banánkrém leves
» Tejfölös libaaprólék-leves » Májgombóc vajjal, egyszerűen » Vasutas leves » Mákos golyó
» Sajtkrémes krumplileves » Uborkaleves » Póréhagymás zöldségleves » Pikáns halgombócleves
» Tejfölös vargányaleves. » Paradicsom leves fildus módra » Csirkemell banánnal töltve » Alföldi leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.