Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
20 dkg gomba
4 dkg margarin
2 dl sovány tejföl
só, bors, paprika, kakukkfű, bazsalikom

Elkészítés:
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel simára keverjük, és a húsra öntjük. Sütőben kb. 30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Magdi8


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-rizs » Tejfölös-gombás húsfalatok » Gombás zöldséges ragu » Főtt csirkemell fűszeresen
» Húsos-gombás kagylótészta » Cherrys, gombás homár » Tejszínes gombás spagetti » Rakott csirkemell gombával
» Erdőszéli gombás tojás » Gombás rakott borda » Bazsalikomos csirkemell » Joghurtos csirkemell
» Kubai csirkemell » Hagymás-túrós csirkemell » Mediterrán csirkemell » Csirkemell zöldségágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.