Tutireceptek.hu fejléc

Gazpaccio recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 paradicsom (konzerv hamozott paradicsom is jo)
1 kigyouborka
1 kisebb fej voroshagyma
3 ek. bor/balzsamecet
fokhagyma izles szerint
so, bors, olivaolaj, friss petrezselyem
paradicsomle

Elkészítés:
Turmixgepbe dobaljuk a hozzavalokat,jol osszeturmixoljuk, minimum 20 mp, ne sajnaljuk az idot!!! Paradicsomlevel higithatjuk, barna kenyer kockakkal surithetjuk. 1 orara hutobe tesszuk.

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: nijntje


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gazpaccio II. » Gulyás gombócleves » Házi krokett » Milánói pacalleves
» Csicsóka krémleves » Zöldségtorta mandulával » Tojásos hagymaleves » Zöldségleves zabgaluskával
» Cseresznyeleves » Csirke- ragu leves » Tárkonyos hagymaleves » Zöldséges brokkoli leves
» CSirke becsinált » Könnyű spárga leves » Betyár zöldbableves » Tárkonyos raguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.